Miks oma lapsukeste jaoks valida looduslikud orgaanilised puidust mänguasjad?

Miks oma lapsukeste jaoks valida looduslikud orgaanilised puidust mänguasjad?

Mäng laseb lastel ühenduda oma elu kõigi elementidega neid kogedes. See on nende ülevoolava loovuse väljundiks ja see moodustab väga kriitilise osa nende lapsepõlvest. 

Aga mis saab mänguasjade turvalisusest ja nende mõjust meie laste tervisele? Oled sa kunagi mõelnud, millest plastmänguasjad tehtud on? Kahjuks puutuvad meie lapsed kokku paljude kahjulike kemikaalidega vaid oma mänguasju kasutades. Beebidele antakse noores eas plastist närimisrõngaid ja mänguasju, mida närida, et leevendada beebi igemevalu ja -sügelemist. Aga suur osa vanematest ei taipa, et paljud plastist närimisrõngad sisaldavad kemikaale nagu BPA, ftalaadid ja PVC, mida beebid lelu närimise käigus imevad ja seedivad.

Rollimängud  | Fairy Kitten Mänguasjapood

Neid kemikaale saab otseselt seostada haigustega, mida meie beebid ja lapsed nüüd põevad. Need hõlmavad immuunhaigusi, astmat, allergiaid ja vähi vorme, kõrgemaid õppimise- ja käitumisprobleemidega seotud näitajaid ja intellektuaalseid puudeid. Nad hõlmavad ka suurt hulka sigivusprobleeme nagu sünnitusdefektid, kaasasündinud väärarengud ja viljatus. Nii et kuigi me arvame sageli, et me teeme õiget asja, võib meie tegudel meie teadmata olla suuremat kahju põhjustavad tagajärjed.

Puidust mängutoit | Fairy Kitten Mänguasjapood

Nii et mis teeb mänguasja kemikaalivabaks? Kõigepealt peab see olema tehtud looduslikest materjalidest, mitte inimese toodetud sünteetilistest materjalidest. Ilmselgelt eelistatakse töötlemata looduslikke materjale, mida on orgaaniliselt kasvatatud, näiteks mahepõllumajanduslik puuvill, looduslik kumm ja töötlemata puit. Paljud mänguasjatöötjad, kes asjaga kaasa tulevad ja kes toodavad keskkonnasõbralikke mänguasju, nii et meie soovitus on tunda oma mänguasjade brändi tarnijat ja neid toetada.

PlanToys mänguasjad | Fairy Kitten Mänguasjapood

Siis on veel küsimus värvist. Me kõik teame kõrge kontsentratsiooniga plii kokkupuutumise ohtudest, nii et veendu alati, et värvid oleksid veepõhised. See tähendab, et nad on turvalised laste mänguasjade jaoks ning samal ajal ka 

keskkonnasõbralikud. Või sa võid lihtsalt osta puidust lelud, mis on nii loomulikud kui võimalik, ilma värvi või lakita.

Montessori mänguasjad | Fairy Kitten Mänguasjapood

Vanematena peame me oma laste jaoks nõudma paremaid ja turvalisemaid tooteid ja me peame küsima kus ja kuidas ja millega need tooted valmisatud on. Meie vastutus on ennast harida, et me oskaksime etikette lugeda ja aru saada, mida me täpselt ostame ja oma koju toome.

Meie pood toob sinuni üle maailma hoolikalt valitud ja kureeritud orgaanilised ja puidust mänguasjad. Me oleme pühendunud oma missioonile - „Ei mingit kompromissi kvaliteedi osas hinna kasuks, kui mängus on meie lapsed!“